site de prezentareClienții tăi fideli sau ocazionali deopotrivă, vor aprecia faptul că ai un site de prezentare și îl vor considera ca pe un semn de stabilitate. Stabilitatea și constanța în a oferi produse de calitate duce la creșterea credibilității pentru firma ta și produsele pe care le vinzi.

 

Numărul celor care au acces la internet crește într-un ritm năucitor în România. Acesta a crescut de la aproximativ 1,7 milioane de utilizatori în 2002 la peste 6,5 milioane în 2013 și la peste 10 milioane în 2014. Un site de prezentare va face vizibilă afacerea ta pentru toți acești utilizatori, precum și pentru alți peste 3 miliarde de utilizatori de pe tot globul. Este o oportunitate de promovare extraordinara la un preț mai mult decât accesibil pentru orice companie.

 

Profitând de această vizibilitate extraordinara în mediul online, și promovând produse sau servicii de calitate va fi foarte ușor să îți construiești un brand care să facă firma ta cunoscută și apreciată.

 

De asemenea lansarea de noi produse se va putea face la costuri mult mai mici decât prin intermediul cataloagelor tipărite.

 

Un site de prezentare este de departe cea mai ieftină unealtă de publicitate, oferind totodată rezultate măsurabile. Cu investiții minime în promovarea PPC (Google Adwords, Facebook Ads) vei obține foarte rapid creșteri semnificative a numărului de vizitatori pe site, vizitatori care pot deveni clienți ai firmei tale.

 

Site-urile de prezentare moderne pot conține module de interacțiune cu clienții sub forma de formulare de feedback, carte de oaspeți, testimoniale, etc. precum și module de integrare cu rețelele de socializare. Comunicarea bidirecțională cu clienții duce de asemenea la creșterea încrederii în serviciile sau produsele pe care le oferi și creează imaginea unei firme serioase, atentă la nevoile clientului.

 

Site-ul de prezentare poate conține de asemenea și o pagină de blog, pagina care poate deveni un canal oficial de comunicare cu partenerii sau clienții tăi.

 

Informațiile conținute în paginile site-ului de prezentare, pot fi accesate din orice locație unde există un calculator conectat la internet dar și de pe dispozitive mobile (telefoane, tablete). Actualizarea paginilor se poate face periodic de către tine sau de către o firmă specializată în administrarea paginilor web, în așa fel încât vizitatorii site-ului sa găsească întotdeauna informații actualizate și utile.

 

Produsele sau serviciile oferite de firma ta pot fi prezentate în paginile unui magazin online, integrat cu site-ul de prezentare.

Dacă crezi că este momentul să iei decizia de a lansa un site de prezentare pentru afacerea ta, contactează-ne imediat!

Vom găsi împreună soluțiile potrivite pentru prezentarea și promovarea afacerii tale și le vom adapta bugetului de care dispui. Mai mult, în primele 3 luni de la lansarea website-ului îți oferim găzduire și administrare gratuită, perioadă în care vom putea corecta împreună eventualele greșeli apărute în structura site-ului.

Contactează-ne acum!

Descarca Raportul Gatuit

Raport gratuit îți va arăta pas cu pas cum să creezi să să configurezi un cont Google Analytics

Mulțumim! Urmărește căsuța de email pentru că în curând vei primi materialul promis.