Web design cu rezultate

Site-urile de prezentare create de noi, ajută afacerea ta să treacă la următorul nivel. 

Cum lucrăm noi:

Spre deosebire de alte firme de webdesign noi ne ocupăm de tot, începând de la studierea pieței și până la promovarea afacerii tale în mediul online.

Pentru că nu vrem să reinventăm roata, folosim tehnologia WordPress, o platformă care motorizează mai mult de 25% din website-urile care există pe internet. WordPress este susținut de o comunitate uriașă de programatori din întreaga lume și oferă stabilitate, ușurință în administrare și securitate. Un site de prezentare construit pe platforma WordPress este indexat foarte bine de motoarele de căutare, fapt pentru care pornesc cu un avantaj în rezultatele căutărilor.

Drumul nostru împreună

Îți construim un site de prezentare care să devină cel mai bun vânzător al tău, iar pentru asta avem de parcurs împreună câțiva pași.

Analiza

Colectăm informații despre afacerea ta pentru a putea stabili obiectivele pe care trebuie să le atingă site-ul.

Planificarea

Definim structura paginilor website-ului și stabilim tehnologiile și plugin-urile care vor fi utilizate.

Design-ul

Ne concentrăm nu numai asupras machetei și stilului vizual, dar vom avea grijă ca site-l să ofere cea mai bună experiență vizitatorilor.

Conținutul

Textele, imaginile și videoclipurile vor fi optimizate pentru vizitatorii site-ului și pentru motoarele de căutare.

Dezvoltarea și testarea

Construim site-ul folosind cele mai moderne tehnologii și verificăm compatibilitatea cu principalele browsere.

Lansarea

După ce lansăm site-ul, munca noastră continuă. Monitorizăm funcționarea site-ului, iar dacă vrei ne ocupăm de întreținere și promovare.

Ce facem pentru ca website-urile făcute de noi să fie cele mai bune?

Optimizare SEO

Indiferent de pachetul de web design ales, toate website-urile create de noi beneficiază de tehnicile de optimizarea SEO on page. Asta face ca ele să fie găsite de oamenii care au nevoie de produsele sau serviciile tale.

Responsive design

Numărul utilizatorilor care accesează internetul de pe dispozitive mobile este în continuă creștere. De aceea facem ca toate site-urile create de noi să fie afișate la fel de bine indiferent de dispozitivul folosit.

Optimizarea vitezei de încărcare

Studiile arată că dacă timpul de încărcare al unei pagini web este foarte mare, vizitatorii își pierd răbdarea și pleacă. De aceea noi optimizăm imaginile și codul sursă pentru a obține un timp de încărcare a paginilor mai mic de 5 secunde.

 Administrare simplă

Datorită interfeței grafice de administrare pe care ți-o punem la dispoziție, adăugarea de conținut este foarte simplă la website-urile create de noi. Dacă știi să folosești un editor de text, te vei descurca cu siguranță și să adaugi articole pe site. În plus, dacă vei dori îți vom pune la dispoziție tutoriale care să îți arate pas cu pas cum să faci asta.

Poți testa gratuit interfața de administrare chiar acum.

În plus îți mai oferim:

Web design personalizat

Un site de prezentare este cartea de vizita a unei afaceri. Facem pentru tine un website unic și modern care să afacerea și produsele tale cunoscută.

Scriere de conținut

Dacă nu ai timp să scrii tu conținutul site-ului putem să facem noi asta pentru tine. Vom scrie conținut bazat pe cuvinte cheie bine alese, astfel ca pagina ta să fie recunoscută de Google.

Statistici si rapoarte

Toate site-urile create de noi au integrat un sistem de monitorizare a vizitelor care îți arată câți oameni au vizitat site-ul, de unde vin și ce îi interesează.

Livrare rapidă, preț corect

Sistemul nostru de lucru ne permite să livrăm un site la cheie în timp scurt, la prețuri competitive, dar fără a face rabat la calitate.

Mulțumim din suflet Multiseco pentru promptitudinea și creativitatea demonstrată în realizarea paginii web a organizației noastre. Recomandăm cu căldură echipa Multiseco pentru calitatea serviciilor de web design oferite și pentru profesionalismul de care au dat dovada în colaborarea cu organizația noastră.

Simona Vintilă

Director executiv, Asociația Română Alzheimer Timișoara

Solicită o cotație de preț chiar acum!

Cere o cotație de preț

Cere o cotație de preț

Întrebări frecvente

Cum comand un website?

Este simplu. Alege pachetul care ți se potrivește și apasă butonul „Comandă acum”. Completează datele tale în formularul care se deschide iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili toate detaliile.

Ce primesc dacă comand unul dintre pachete?

Vei primi un website complet funcțional, care conține un anumit număr de pagini în funcție de pachetul comandat. Dacă vrei să populăm noi paginile website-ului cu imagini și texte, ne vei trimite materialele necesare, iar noi le vom optimiza și le vom publica.

Iar dacă vrei, poți să le inserezi chiar tu în paginile website-ului, așa cum dorești.

Pot sa adaug materiale noi pe site?

Da, poți. Dacă vrei sa introduci pagini noi sau module noi în paginile existente, vei avea acces la o biblioteca cu pagini prestebilite și la o colecție de module pe care le poți insera oriunde în paginile site-ului.

Cum voi ști să adaug singur conținut?

Îți vom pune la dispozție tutoriale video care îți vor arăta pas cu pas cum să modifici paginile existente, cum să adaugi pagini noi și articole pe blog și cum sa adaugi module în paginile website-ului.

Puteți administra site-ul pentru mine?

Da, Dacă timpul nu îți permite să te ocupi de asta, putem să o facem noi pentru tine contra unei taxe lunare pe care o vom stabili de comun acord.

Unde ne poți găsi:


MULTISECO S.R.L.

str. Vasile Lucaciu 8, Baia Mare

județul Maramureș

tel: 0723443990

email: dorin@www.multiseco.ro

Înscrie-te la newsletter!

Vrei să primești noutăți despre articolele publicate pe blog?