woocommerce

  1. WooCommerce

WooCommerce este cel mai popular plugin WordPress pentru eCommerce. Este disponibil gratuit și oferă o mulțime de caracteristici, se integrează perfect în orice site construit pe platforma WordPress.

WooCommerce împreună cu WordPress stau la baza a peste 24% din magazinele on-line.

Este ușor de configurat și administrat chiar și pentru cineva care nu are cunoștințe avansate de programare. Este perfect pentru magazinele care vând un număr relativ mic de produse.

Dacă ai înțeles cum pot fi create pagini și posturi în WordPress, atunci vei fi capabil să setezi o pagină de produs. Configurarea unui produs este doar la câteva clicuri distanță! Transformă orice site / blog WordPress într-o platformă de comerț electronic.

Pot să apară probleme la actualizarea temelor WordPress. Pentru a evita problemele care pot sa apară în astfel de cazuri, este bine sa verifici compatibilitatea dintre versiunea temei și cea a plugin-ului WooCommerce.

opencart

  1. Opencart

Opencart este o platformă de comerț electronic opensource  bazata pe PHP. Este gratuită, dar necesită add-on-uri plătite. Nu are nevoie de resurse hardware foarte mari, putând rula pe echipamente ieftine.

Rulează foarte bine magazine online cu maxim 50000 de produse, după care apar limitări la viteza de încărcare.

Opencart  este tradus complet și în limba română și de asemenea are suport în limba română.

Este soluția cea mai potrivită pentru realizarea unui magazin online care începe acum, dar dorește ca pe viitor să se extindă.

Magazin online Prestashop

  1. Prestashop

PrestaShop este o soluție eCommerce gratuită și open-source folosită de peste 150.000 de magazine online din întreaga lume.

Prestashop este una dintre acela mai echilibrate platforme de eCommerce, oferind în pachetul gratuit funcțiile de bază necesare unui magazin online. Sunt disponibile foarte multe module adiționale, dar acestea costă destul de mult.

Prestashop necesită cunoștințe avansate de programare, daca vrei să o folosești la capacitatea maximă.

Este ușor de optimizat din punct de vedere SEO, oferind o serie de opțiuni chiar în pachetul de bază.

Nu are un blog integrat, realizarea unui blog fiind posibilă prin instalarea de module suplimentare, dar este departe de experiența blogging-ului cu WordPress.

magento

  1. Magento

Magento oferă setul complet de instrumente pentru realizarea unui magazin online profesional.

Deși poate fi mult mai dificil de personalizat necesitând cunoștințe de programare avansate, tabloul de bord este intuitiv și ușor de utilizat odată ce platforma a fost configurată.

Versiunea de baza este gratuită și conține funcționalitățile de bază pentru realizarea unui magazin online. Pentru adăugarea de funcții suplimentare, este necesară instalarea de module suplimentare, care ridică destul de mult costurile de implementare.

Este soluția ideală pentru magazine care rulează foarte multe produse.

 

Toate platformele existente, au avantaje și dezavantaje. Alegerea celei mai potrivite soluții poate fi luată doar cunoscând ceea ce vrei de la viitorul tău magazin online.

Multiseco îți stă la dispoziție cu servicii de consultanță gratuită pentru alegerea celei mai potrivite soluții pentru afacerea ta, iar apoi pentru construirea unui magazin online funcțional, modern și complet, dar și pentru promovarea și atragerea de noi clienți.

Descarca Raportul Gatuit

Raport gratuit îți va arăta pas cu pas cum să creezi să să configurezi un cont Google Analytics

Mulțumim! Urmărește căsuța de email pentru că în curând vei primi materialul promis.