creare magazin onlineEvoluția pieței de eCommerce din România

Potrivit unui raport publicat de GPeC, referitor la piața de eCommerce, România are aproximativ 19,8 milioane de locuitori. 13 milioane din ei au vârsta cuprinsa între 16 și 55 de ani, iar 11 milioane utilizează internetul.

Din cei 11 milioane de utilizatori de internet, 6,7 milioane au făcut cel puțin o dată cumpărături online. Majoritatea folosesc calculatoare de tip desktop atunci când cumpăra online, dar 1,4 milioane de români au făcut cumpărături prin intermediul unui terminal mobil în anul 2015.

Valoarea totala a produselor vândute online către persoane fizice a crescut de la 1,1 miliarde de EUR în 2014 la peste 1,4 miliarde de EUR în 2015.

Așadar, și în România ca și în restul lumii asistăm la o adevărata explozie a fenomenului de eCommerce. Se prevede și în următorii ani o creștere spectaculoasă a comerțului online în România odată cu creșterea ratei de penetrare a internetului în rândul românilor.

Un magazin online este o unealtă de vânzare foarte eficientă, care lucrează pentru tine 24 de ore din 24 și 7 zile pe săptămână. Costurile de realizare, dar și costurile de întreținere și exploatare sunt mult mai mici decât în cazul unui magazin clasic.

Toate aceste motive ne îndeamnă să credem că o afacere care se bazează pe desfacerea de produse ar trebui să aibă un magazin online.

Pe lângă principala lui funcționalitate, aceea de a vinde produse, un magazin online este și o puternica unealtă de marketing online. Permite crearea de „Tichete de reduceri”, „Promoții”, trimiterea de newslettere care ajuta la fidelizarea clienților existenți, dar și la atragerea de noi clienți.
Multiseco va oferă o ofertă foarte atractivă pentru crearea unui magazin online pe platforme de ecommerce performante și ușor de utilizat, dar și posibilitatea de promovare online prin intermediul unor campanii bine targhetate.
De asemenea îți oferim servicii de hosting profesional și mentenanță pentru ca tu să te poți concentra pe creșterea afacerii tale.

Ne puteți contacta la telefon 0723443990 de luni până vineri între orele 8 – 20 sau ne puteți trimite un mesaj prin intermediul formularului de contact.

Descarca Raportul Gatuit

Raport gratuit îți va arăta pas cu pas cum să creezi să să configurezi un cont Google Analytics

Mulțumim! Urmărește căsuța de email pentru că în curând vei primi materialul promis.