Magazin online la cheie

Un magazin online este deschis non stop și funcționează fără ca tu să fii prezent. Dacă ai o afacere online sau un magazin fizic, trebuie să ai și un magazin online.

De ce să alegi un magazin online făcut de noi?

Ai la dispoziție 10 variante de magazine online, bazate pe platforma Opencart. Poți alege una din variantele predefinite sau, dacă niciuna nu este pe placul tău, putem să creăm o versiune personalizată, așa cum o dorești.

De ce să ne alegi pe noi pentru a-ți construi un magazin online?

Design modern

Toate versiunile noastre de magazin online se adaptează automat la afișarea pe dispozitivele mobile. Design-ul modern al magazinelor noastre se poate adapta foarte ușor la specificul magazinului tău.

magazin online la cheie
Responsive design

Administrare ușoară

Administrarea unui magazin online realizat de noi este foarte simplă și intuitivă. Vei putea adăuga singur produse, vei putea modifica culorile temei și vei putea genera rapoarte care să îți ofere o privire de ansamblu asupra afacerii tale.

Număr nelimitat de produse

Poți adăuga chiar tu un număr nelimitat de produse, atunci când ai nevoie, fără să mai trebuiască să aștepți până când cel care administrează magazinul va avea timp. Poți de asemenea să adaugi fotografii, categorii de produse, furnizori și sa configurezi metodele de transport și plată.

ecommerce
Blog

Blog integrat

Pentru a putea comunica clienților tăi noutățile apărute îți punem la dispoziție o pagină de blog, unde poți publica diverse articole când vrei. Clienții vor avea posibilitatea de a lăsa comentarii sau întrebări legate de subiectele fierbinți.

Alte avantaje oferite

Optimizare SEO

Pentru ca magazinul tău să poată fi găsit de cumpărători, toate pachetele noastre beneficiază de optimizare SEO.

Fișier SiteMap

Fișierul sitemap.xml permite indexarea rapidă a paginilor magazinului tău, pentru a putea ajunge cât mai repede la cumpărători

Opțiuni de filtrare avansate

Vizitatorii magazinului au posibilitatea a de a afișa produsele filtrate n funcție de ceea ce îi interesează atunci când ajung pe site-ul tău.

Execuție rapidă

În mod normal crearea unui magazin online durează 14 zile, dar dacă te grăbești, plătind o taxa de urgență poți avea magazinul funcțional în 48 de ore.

E atât de simplu să ai un magazin online!

Alege o variantă de design

Alege varianta de magazin care ți se potrivește.

Comandă

Plasează comanda pentru pachetul ales.

Vinde

În maxim 48 de ore de la confirmarea plății magazinul e gata.

Unde ne poți găsi:


MULTISECO S.R.L.

str. Vasile Lucaciu 8, Baia Mare

județul Maramureș

tel: 0723443990

email: dorin@www.multiseco.ro

Înscrie-te la newsletter!

Vrei să primești noutăți despre articolele publicate pe blog?