Cum facem

Nu reinventăm roata, doar ne bucurăm de plimbare!

Multe companii de web design fac promisiuni mari dar oferă puțin. Încearcă să îți vândă planuri elaborate și obiective înalte, atâta timp cât plătești factura.

Noi știm că timpul înseamnă bani. Procesul nostru este simplu de înțeles, ușor de realizat și oferă rezultate. Nu vei plăti pentru ceea ce nu ai nevoie.

PROCESUL NOSTRU

Asta este ceea ce ne deosebește de ceilalți designeri de pe piață. Noi nu credem că trebuie să proiectăm și să dezvoltăm totul de la zero pentru a crea un site de succes. Utilizăm frame-uri existente, create de cei mai buni designeri și dezvoltatori din întreaga lume, pe care le adaptăm cerințelor tale. Acest lucru ne oferă o bază solidă pentru construirea site-ului tău, economisind timp și bani. Dar înainte de a-ți cere vreun ban și înainte de a mișca un deget, începem cu cel mai simplu, dar de multe ori cel mai uitat pas dintre toate …

ASCULTĂM

Începem prin a te asculta. Este cel mai simplu și cel mai important pas din întregul proces. Ascultând și culegând informații, vom putea crea un site care va fi unic. Iată ce vrem să aflăm de la tine:

»Care este publicul țintă?
»Ai un site web în prezent?
»Care sunt obiectivele tale de afaceri și obiectivele pe care trebuie să le atingă site-ul?
»Cum vrei să arate site-ul tău?

PLANIFICĂM

După ce vom stabili viziunea de ansamblu asupra site-ului, vom colecta toate elementele și caracteristicile cheie care-l vor alcătui și ți le vom prezenta într-un pachet simplu și ușor de înțeles. Acest plan va cuprinde:

» Planul de găzduire și rezervarea domeniului
» Stabilirea designului și luarea deciziei
» Instalarea WordPress și a temei
» Planificarea conținutului și a funcționalității

REALIZĂM DESIGNUL

Acum este momentul să mergem înainte! Bazându-ne pe ceea ce am aflat în pașii anteriori, vom implementa designul și vom construi website-ul. Pe tot parcursul acestei etape vom fi în permanentă comunicare cu tine pentru a ne asigura că suntem pe direcția bună.

» Implementăm designul
» Dezvoltăm și personalizăm site-ul
» Adăugăm conținutul furnizat de tine
» Optimizăm uzabilitatea site-ului

LANSĂM

Designul este complet, iar acum este momentul pentru lansare! Înainte ca site-ul tău să fie lansat, îl vom supune unui test riguros de funcționare și de utilizare, pentru a ne asigura că totul este pregătit pentru lansare.

» Testare utilizabilitate
» Setare cont Google Analytics
» Optimizare
» Revizuire și aprobare

 

Întotdeauna ceea ce vezi e mai ușor de crezut. Iată câteva din realizările noastre.

Hai să începem

Ești pregătit pentru marea schimbare?

Hai să o facem împreună!

Share This