Ce facem

Site-uri extraordinare la prețuri accesibile pentru toți!

Probabil nu ești obișnuit să vezi aceste două cuvinte în aceeași propoziție, nu-i așa? Noi credem că cele două nu trebuie să se excludă reciproc. Poți avea site-ul pe care îl dorești fără să faci sacrificii pentru a-l obține

SERVICII

Da, noi construim site-uri web. De fapt, pentru asta ești aici, nu? Dar pentru noi, este mult mai mult decât atât. Ne mândrim cu calitatea, atenția acordată detaliilor și cel mai bun suport pentru clienți pe care îl veți experimenta vreodată … toate acestea păstrând totul la un preț accesibil. Acesta este ingredientul special pe care îl punem în fiecare serviciu pe care îl oferim. Pentru noi, nu este important doar rezultatul final, ci și pașii pe care îi facem pentru a ajunge acolo, modul în care te putem ajuta pe parcurs și după ce site-ul tău va fi lansat.

Web design și developement

Un site web trebuie să fie mai mult decât o apariție frumoasă. Trebuie să reflecte în mod clar obiectivul tău de afaceri, să fie intuitiv și ușor de utilizat. În lumea mobilă de astăzi, trebuie să fie afișat și să funcționeze perfect pe toate dispozitivele.

»Web Design & Development
» Site-uri web responsive
»Soluții eCommerce
» Sisteme de management al conținutului

Servicii de hosting

Dacă pui un web site bine construit și optimizat pe un server de hosting mediocru, este ca și cum ai pune un motor Ferrari pe un Trabant. Serverele noastre sunt optimizate pentru viteză și securitate.

»Backup-uri zilnice
» Actualizări de firmware
»Viteze de încărcare rapidă
» Firewall & scanare malware

P

Alte servicii necesare

Colaborăm cu o rețea de prieteni care sunt experți în marketing și publicitate online. Indiferent de obiectivele tale, te putem îndruma în direcția cea bună.

»Logo Design & Branding
» Optimizare pentru motorele de căutare (SEO)
»Integrare Social Media
» Strategii de marketing

Servicii de suport

Site-ul tău este lansat și funcționează excelent. Dar ce se întâmplă dacă vrei să faci modificări sau să adaugi conținut pe site-ul tău? Noi oferim suport pentru toate site-urile web construite de noi.

»Instruire unu-la-unu
» Modificări de proiectare
»Schimbări de conținut
» Actualizări de software

Acum că știi ce facem, probabil că te întrebi cum facem? Procesul nostru este foarte simplu.

Hai să începem

Ești pregătit pentru marea schimbare?

Hai să o facem împreună!

Share This