Google AdWordsDe ce am nevoie de o campanie Google AdWords?

O campanie Google AdWords este cea mai eficientă metodă de atragere a vizitatorilor targhetați pe un website. Cu ajutorul Google AdWords vei atrage pe site acei vizitatori care au nevoie de serviciile sau produsele tale.

Acest tip de reclamă aduce vizitatori pe website-ul tău imediat ce campania este lansată, iar rezultatele ei pot fi măsurate cu precizie.

În continuare vom prezenta câteva motive pentru care merită să utilizezi campaniile Google AdWords.

  • Anunțul tău apare doar atunci când cineva caută produsele sau serviciile tale și va fi afișat doar acelor categorii de utilizatori care corespund criteriilor definite în cadrul campaniei. De exemplu dacă aveți un cabinet stomatologic în Baia Mare, anunțul poate fi configurat astfel încât să apară doar atunci când un utilizator care se află în Baia Mare caută un cabinet stomatologic.
  • Rezultatele campaniei pot fi monitorizate și se pot face ajustări ale setărilor campaniei, în așa fel încât să se obțină cele mai bune rezultate.
  • Nu există un buget minim impus, așa că se poate începe cu un buget mic, iar atunci când campania funcționează cu rezultate bune, bugetul poate fi mărit pentru a aduce un număr cât mai mare de vizitatori (potențiali clienți).
  • În campaniile PPC Google AdWords (Pay Per Click), așa cum îi spune și numele plata se face doar dacă utilizatorul dă click pe anunțul tău, deci vei plăti doar pentru utilizatorii care devin vizitatori ai website-ului tău.
  • Pot fi testate mai multe anunțuri sau seturi de anunțuri pentru a putea alege mesajul care are cel mai mare impact asupra celor care caută serviciile sau produsele tale.
  • Pot fi generate o mulțime de rapoarte care te pot ajuta să iei decizii în ceea ce privește desfășurarea campaniei și alocarea bugetului alocat.

La prima vedere setarea unei campanii de publicitate prin Google AdWords pare destul de simplă, dar administrarea făcută de oameni cu experiență va aduce rezultatele așteptate.

Dacă vrei să crești instant numărul de potențiali clienți pentru afacerea ta cere chiar acum o ofertă de preț.

Descarca Raportul Gatuit

Raport gratuit îți va arăta pas cu pas cum să creezi să să configurezi un cont Google Analytics

Mulțumim! Urmărește căsuța de email pentru că în curând vei primi materialul promis.