Magazin onlineProbabil că ai auzit și tu despre cunoscuți sau prieteni de-ai tăi care și-au deschis magazine online. Ar trebui să știi că aceasta nu este doar o modă sau un moft, ci poate fi o afacere prosperă care poate să-ți aducă profituri uriașe.

Iată câteva dintre cele mai importante avantaje ale unui magazin online:

* Cea mai ieftină metodă de a face comerț. În cazul unui magazin online nu există cheltuieli cu chiria, cu întreținerea, cu salariile vânzătorilor sau cu depozitarea.

* Modalitatea ideală de a afișa ofertele tale non-stop. Un magazin virtual nu se închide niciodată. Magazinul tău este la dispoziția clientului 24 de ore din 24, iar tu poți încasa bani 24 de ore din 24!

* Cea mai bună metodă de a cuceri noi piețe. Internetul nu tine cont de granițe. Poți avea versiuni în mai multe limbi pentru magazinul tău și astfel vei putea să vinzi clienților din toată lumea.

* Ușurința cu care se poate ține la zi oferta de produse. Magazinele online construite de noi oferă o interfață care permite adăugarea sau modificarea de produse, gestionarea comenzilor, a stocurilor și ale clienților, fără a fi nevoie de cunoștințe de programare.

* Posibilitatea de a încasa contravaloarea produselor vândute online prin card. Aceasta oferă siguranța tranzacțiilor dar și urmărirea mai ușoara a încasărilor.

* Cu ajutorul Google Analitycs se pot realiza diverse statistici privind numărul de vizitatori și numărul de cumpărători ai magazinului tău. Analiza acestor statistici îți vor permite să iei cele mai bune decizii de marketing și promovare pentru magazinul tău online.

* Cea mai bună metodă de a consolida imaginea firmei și a produselor tale pe piață.

* Odată cu creșterea numărului de vizitatori ai magazinului tău online, va apare și posibilitatea de a genera venituri din publicitate prin afișarea de bannere plătite.

Un magazin online bine făcut va vinde și îți va aduce profit necesitând foarte puțin efort și implicare din partea ta.

Dacă vrei ca toate aceste avantaje să lucreze și pentru tine, vezi oferta noastră și vom găsi cea mai bună soluție pentru afacerea ta.

Descarca Raportul Gatuit

Raport gratuit îți va arăta pas cu pas cum să creezi să să configurezi un cont Google Analytics

Mulțumim! Urmărește căsuța de email pentru că în curând vei primi materialul promis.